Saturday, January 2, 2010

LOCKERZ INVITES SVERIGE

LOCKERZ är en sida där du får poäng genom att logga in och sedan svara på en enkel fråga. Som tack för ditt svar får du poäng (PTZ) som du sedan kan använda och köpa elektronik, kläder och andra prylar helt gratis. Dut kan tex spara ihop till en Macbook, Ipod Touch, PlayStation3, PSP m.m.

OBS!!! DU MÅSTE BLI INBJUDEN FÖR ATT KUNNA DELTA I DETTA UNDERBARA PROGRAM!!!!

ETT BEVIS PÅ ATT DETTA ÄR PÅ RIKTIGT:

Den som ligger bakom LOCKERZ är samma person som skapade Amazon.com så om detta skulle vara en lögon så skulle Amazon.com gå i konkurs! Att ljuga fungerar vare sig ute i världen eller på Internet, så tro mig när jag säger att DETTA ÄR INGEN LÖGN, DET ÄR PÅ RIKTIGT!!!


Vill du verkligen gå miste om det här?? De vill varken ha ditt kreditkort eller ditt person nummer, allt de vill är att du är aktiv 1-2 minuter om dagen och för det får du PTZ (poäng) som du kan använda precis hur du vill på deras hemsida!

Det finns alltså inga skäl till att inte börja tjäna in poäng till dina favoritprylar idag, helt gratis! Det tar bara 1-2 minuter per dag och ger dig fantastiska prylar utan någon kostnad. Få din LOCKERZ INVITE skickad nu direkt och missa inte dagens poänginsamling!

LOCKERZ INVITES helt gratis, fyll bara i din email i rutan och tryck skicka email så sänder vi en LOCKERZ INBJUDAN till dig inom 15 min.

Vi använder inte din email till något annat än själva inbjudan till lockerz.com, så du kommer inte att få något spam på grund av oss.

Du kommer oftast att få din invite direkt men ibland kan det ta någon timme om LOCKERZ INVITESYSTEM ligger efter. Glöm inte att kolla spammappen efter LOCKERZ INVITEN.










Email:*







No comments:

Post a Comment